نشریه زن در فرهنگ و هنر، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران از سال 1388منتشر کرده و از کمیسیون نشریات علمی کشور- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - درجه علمی دریافت کرده است. این فصلنامه اولین نشریه دانشگاهی درباره مسائل زنان است که به طرح مباحث فرهنگی و هنری با گرایش های مختلف علمی مانند  ادبیات فارسی، الهیات، تاریخ، زیبایی شناسی و هنر ، جامعه شناسی، انسان شناسی، روانشناسی  و ... با رویکرد جنسیتی  می پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. همه مقالات ارسالی توسط  نرم افزار مشابهت یاب همتاجو بررسی می شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شود و پس از آن توسط داوران معتبر و مجرب به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند. در این نشریه مقالات پژوهشی در محورهای موضوعی نشریه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سیاست های مالی

هزینه های پردازش مقاله
  • هزینه داوری مقاله 150 هزار تومان.
  • هزینه چاپ مقالات پذیرفته‌شده 450 هزار تومان.

هزینه اشتراک

نشریه زن در فرهنگ و هنر به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.

سیاست های دسترسی باز و حق چاپ (کپی رایت)

نشریه زن در فرهنگ و هنر، یک فصلنامه با دسترسی باز است به این معنی که دسترسی به تمامی مقالات این نشریه آزاد و رایگان است و مقالات بلافاصله پس از انتشار در وبسایت نشریه قابل دسترس خواهند بود. تمامی مقالات این نشریه تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0)  منتشر می شود و دارندگان مجوز فقط در صورت استناد به مقاله منتشر شده اصلی می توانند آثار را کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند. در این نشریه نویسندگان تمامی حقوق (کپی رایت) را برای محتوای مقالات به طور نامحدود حفظ می نمایند.

سیاست های انتشار

نشریه زن در فرهنگ و هنر پیرو کمیته اخلاق نشر (COPE)  است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد.

برنامه زمانبندی انتشار

زن در فرهنگ و هنر، به صورت فصلنامه منتشر می شود و 4 شماره را در سال منتشر می کند. تمامی مقالات منتشر شده از ابتدا تا کنون در وب سایت اختصاصی نشریه در دسترس خواهد بود.

نرم افزار تشخیص سرقت ادبی

مقاله‌های ارسالی به نشریه زن در فرهنگ و هنر با استفاده از نرم‌افزار مشابهت یاب، همتاجو بررسی می‌شوند. در صورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، بلافاصله دفتر مجله مقاله دریافتی را رد کرده و نام نویسندگان را برای مدت پنج سال در لیست سیاه قرار می‌دهد. بنابراین، به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود که قبل از ارسال مقاله خود، متن کامل آن را با استفاده از نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی چک کنند.

ویژگی های اصلی نشریه
  • عنوان: زن در فرهنگ و هنر
  • ناشر: مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران
  • دوره انتشار: فصلنامه